مهره باریک یا مهره شش گوشه با شکل استوانه ای رزوه شده است و نسبتا کارآیی کمتری دارد؛ ارتفاع و قطر کمتر این مهره نسبت به سایر مهره های موجود در بازار آن را کم مصرف تر کرده است.
مهره باریک، یک عنصر اساسی در اتصالات صنعتی و ساختمانی است که به دلیل ارتفاع کم و طراحی ظریف خود، در فضاهای محدود و جایی که ظرافت در کنار استحکام اهمیت دارد، کاربرد گستردهای دارد.
این نوع مهره که معمولاً از جنس استیل یا آلیاژهای مقاوم در برابر خوردگی ساخته میشود، به دلیل مقاومت بالا در برابر سایش و خوردگی، در محیطهای صنعتی خورنده و یا مکانهایی که در معرض رطوبت و تغییرات دمایی قرار دارند، بسیار مناسب است. مهرههای باریک با استانداردهای مختلفی تولید میشوند و در اندازهها و رزوههای متنوعی موجود هستند تا نیازهای مختلف صنایع را برآورده کنند.
استاندارد مهره کوتاه کدام است؟
استاندارد مهره باریک یا همان مهره شش گوشه براساس طراحی و تولیدی که انجام شده است شامل DIN 439 یا ISO 4035 است.
ویژگی های مهره باریک استیل
مهره باریک استیل به دلیل ساختار مستحکم و مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی، یکی از پرکاربردترین اتصالات در صنایع مختلف است. جنس این مهره معمولاً از استنلس استیل بوده و در برخی موارد نیز از آهن ساخته میشود. استنلس استیل به دلیل مقاومت بالای خود در برابر محیطهای خورنده، انتخابی ایدهآل برای استفاده در شرایط سخت و مرطوب است. مهرههای باریک استیل مطابق با استانداردهایی چون DIN 439، ISO 4032 و ASTM A193 تولید میشوند که مشخصات فنی از جمله قطر، ارتفاع و جنس آنها را تعیین میکند.
جنس مهره های باریک
از آنجایی که مهره باریک استیل باید رطوبت و شرایط محیطی تا حدودی سخت را تحمل نماید برای ساخت آن از مهره های باریک آهنی استفاده می شود که در انواع مختلف مهره باریک سیاه، مهره باریک داکرومات و مهره باریک گالوانیزه طراحی و تولید شده است.
Din 439
جنس مهره های باریک براساس کارآیی آن انتخاب شده است و در اکثر مواقع باید متناسب با جنس پیچ انتخاب شود، توجه داشته باشید که نوع دنده مهره ها و پیچ شما نباید یکی باشد و اگر پیچ نیاز به مهره داشته باشد معمولا کنار یکدیگر در بازار فروخته می شود.
نظری یافت نشد.